Haal meer uit elke vergaderruimte met beheerplatform Logitech Sync

Logitech Sync

Dankzij Logitech Sync kan je eenvoudig vergaderinstallaties uitrollen op grote schaal vanuit een eenvoudige interface in je browser.

Het aantal videovergaderingen wereldwijd groeit enorm snel en zou tegen 2027 goed zijn voor een marktwaarde van 11 miljard dollar, meer dan dubbel zoveel als in 2019. Zo groeit Microsoft Teams als kool en rondde het eind april nog de kaap van 145 miljoen dagelijks actieve gebruikers, dubbel zoveel dan een jaar eerder. Zoom heeft dagelijks 300 miljoen vergaderdeelnemers en Cisco heeft in totaal 300 miljoen WebEx-gebruikers.

Logitech Sync

Video-vergaderingen zijn overal, wat organisaties forceert om snel te reageren. Vergaderruimtes kunnen vandaag niet langer enkel een scherm hebben voor presentaties. Hybride werken wordt de nieuwe standaard en heel wat vergaderingen vereisen interactie met collega’s thuis en op kantoor. Overal wordt nu bliksemsnel video-oplossingen in huis gehaald, maar hoe beheer je die tsunami aan extra hardware?

Centrale beheertool

Dankzij Logitech Sync kan je vooraf alle Logitech hardware configureren zodat de installatie plug-and-play wordt. Is er een probleem bij een bepaalde installatie? Het dashboard toont duidelijk wat het probleem is per ruimte en welke acties je kan ondernemen. Sync is cloudgebaseerd en kan je overal raadplegen. Van zodra er een firmware-update beschikbaar is, kan je die vanop afstand installeren.

Logitech Sync

Naast een overzichtelijk beheer van alle video-hardware, kan je met Logitech Sync ook vergaderruimtes optimaliseren via Insights. In deze tool zie je hoe vaak de ruimte wordt gebruikt en hoeveel mensen er gemiddeld aanwezig zijn. Insights helpt je om vergaderruimtes beter te optimaliseren.

Wil je meer te weten komen over Logitech Sync als centrale beheertool voor heel wat hardware in de videovergaderruimte? Download dan zeker geheel vrijblijvend de whitepaper hieronder voor meer informatie.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home