De weg naar toekomstbestendige infrastructuur voor hybride cloud en moderne applicaties

Om als organisatie snel te evolueren, moet de achterliggende IT-infrastructuur in staat zijn snelle veranderingen aan te kunnen. De nood voor een toekomstbestendige infrastructuur gebaseerd op hybride cloud en compatibel met moderne applicaties is duidelijk, maar hoe geraak je daar?

Zowat alle organisaties denken vandaag na over de modernisering van hun IT-framework. Infrastructuur, applicaties, processen, datacenters en zelfs de rol van het IT-departement zelf ondergaan drastische veranderingen. Het is hierbij belangrijk om na te denken over de verdere toekomst, zodat je niet hoeft te blijven investeren in veranderende infrastructuur. Een duidelijke toekomststrategie is essentieel.

Stappenplan

Gelukkig beseffen de meeste managers dat. Moderne applicaties en een goed geïntegreerd hybride cloudmodel vereisen vandaag al toekomstbestendige infrastructuur. De juiste strategie maakt komaf met silo’s, zorgt ervoor dat IT responsiever is tegenover de noden van de business en maakt optimaal gebruik van investeringen in Capex en Opex.

In onderstaande whitepaper van VMware ontdek je hoe je tewerk gaat. In de whitepaper vind je een praktische gids waarmee je aan de slag kan om je infrastructuur op een toekomstbestendige manier te vernieuwen. De gids is opgebouwd uit drie pijlers: infrastructuur bouwen over silo’s heen, full-stack agility en security, en tot slot cloud. Zoals je zal ontdekken, speelt HCI in alle scenario’s een belangrijke rol.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home