Betere resultaten voor iedereen dankzij virtualisatie in de gezondheidszorg

Virtuele gezondheidszorg is de sleutel om naadloze samenwerking en toegang tot data te faciliteren. Organisaties die in virtuele oplossingen investeren, hebben de snelheid en precisie om medische resultaten te verbeteren.

De uitbreiding van gezondheidszorg gekoppeld aan de explosieve groei van data zorgt voor een snellere digitale transformatie in de sector. De vraag stijgt, maar ook de kosten voor IT en dat zijn zelfs niet de enige zorgen. Oudere technologie mist de snelheid en flexibiliteit om patiënten en specialisten op de juiste manier te ondersteunen. Bovendien komen heel wat handige inzichten uit data, maar moet je die data wel kunnen uitsluiten. HPE beschrijft in onderstaande whitepaper in samenwerking met AMD de oplossing.

Virtualisatie

De juiste technologie helpt je om snelle, betrouwbare toepassingen te gebruiken, overal. Daarmee wordt gezondheidszorg robuuster maar ook alomtegenwoordiger. Deze nieuwste golf van gezondheidszorg wordt aangedreven door virtualisatie.

De modernste virtuele technologieën ondersteunen en moderniseren gezondheidszorg van de grond op. HPE en AMD zijn uniek gepositioneerd om organisaties bij te staan in de adoptie van deze trend. Centraal staat immers de juiste technologie die helpt om medische data ten volle te benutten. Dankzij virtualisatie kan een digitale transformatie die vroeger jaren zou duren, vandaag in maanden gebeuren. Lees meer in deze whitepaper.

terug naar home