Waarom low code in 2020 essentieel is binnen je strategie

Snel kunnen schakelen is een noodzakelijke eigenschap voor wie in 2020 concurrentieel wil blijven. Dat betekent dat je nieuwe technologie snel moet implementeren in je organisatie. Low code helpt je precies dat te doen op een gebruiksvriendelijke manier, zonder dat je een leger aan ontwikkelaars in dienst hoeft te nemen.

Wie snel nieuwe toepassingen en technologie kan uitrollen, heeft een streepje voor op de concurrentie. Dat is eenvoudiger gezegd dan gedaan: nieuwe applicaties bouwen kost in de regel tijd maar ook personeel. Ontwikkelaars met ervaring zijn helaas een schaars goed dezer dagen.

Low code biedt een oplossing: Low code is een verzameling van softwaretools waarmee ook leken aan de slag kunnen om nieuwe toepassingen te bouwen en te integreren binnen bestaande businessprocessen. Doordat ook typische gebruikers zonder een ontwikkelkennis met de tools aan de slag kunnen, is het bovendien mogelijk om snel in te spelen op actuele noden, op een manier die de juiste mensen meteen helpt.

In dit eBook ontdek je niet alleen wat de voordelen van low code zijn, maar ook hoe je het juiste platform kan selecteren op maar van jouw organisatie.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home