Het waarom en hoe van automatisering

robotic process automation rpa

De digitale transformatietrein is sinds de Covid-19-pandemie met hoge snelheid uit het station vertrokken. Stilstaan is geen optie, automatisering is de oplossing.

Het is tijd om te automatiseren. Disruptie veroorzaakt voor de pandemie illustreert de noodzaak voor organisaties om robuuster te worden. Ze moeten zich wapenen tegen problemen en er vooral voor zorgen dat de business blijft doorgaan. De oplossing: automatisering doorheen de hele onderneming.

Terugkeren naar de situatie voor de pandemie is geen optie, aangezien Covid-19 zorgde voor een onomkeerbare stroomversnelling inzake digitale transformatie. Automatisering staat centraal in die versnelde transformatie.

Legacy en automatisering

Gelukkig is transformatie en automatisering minder ingrijpend dan je misschien denkt. Organisaties hoeven hun hele technologiestack niet heruit te vinden. Bestaande applicaties en zelfs legacysoftware kunnen ook in een moderne digitale omgeving functioneren. Automatisering met robotic process automation (RPA) injecteert moderne intelligentie in bestaande omgevingen.

In onderstaande white paper van UiPath ontdek je waarom automatisering zo belangrijk is vandaag en voor de toekomst, hoe je ermee aan de slag kan en hoe flexibel de technologie vandaag is. Bovendien leer je hoe een geautomatiseerde onderneming beter gewapend is tegen grote disrupties.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home