De sleutel tot een succesvol Application Lifecycle Management

Hoe ziet een efficiënte en effectieve Application Lifecycle Management-oplossing eruit? Ontdek de belangrijkste aspecten in deze whitepaper.

Application Lifecycle Management (ALM) staat niet meer in zijn kinderschoenen. Gebruikers hebben een veelvoud aan keuzes, maar dat maakt de zaken niet eenvoudiger. Een belangrijke vraag komt onvermijdelijk naar de voorgrond: hoe ziet een effectieve ALM-oplossing er precies uit? In onderstaande whitepaper van IT Central Station en Micro Focus ontdek je hoe experten tegenover de uitdaging staan. De analyse draait rond het Micro Focus ALM/Quality Center.

Duidelijke visie

De experts hebben een duidelijke visie op een succesvol product. Een enkel punt van waarheid is belangrijk, gecombineerd met de capaciteit om complexe omgevingen met een veelvoud aan applicaties te omarmen. Verder spelen compliance, beveiliging maar ook integratie een belangrijke rol. Veiligheid gaat hand in hand met upgrades, dus ook daarvoor is ondersteuning essentieel. Tot slot springen efficiëntie en ROI in het oog.

Lees in onderstaande whitepaper wat die focuspunten precies inhouden, waarom ze belangrijk zijn in een ALM-oplossing en hoe je ermee omgaat.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home