Best Practices om slimme testsystemen te implementeren

micro focus testing

Slimmer software testen geeft DevOps-teams in enterprise-omgevingen een manier om bij te blijven met de alsmaar kortere doorlooptijd voor ontwikkeling, terwijl applicaties net complexer worden.

Ontwikkelaars en DevOps-teams zetten in op slimmere manieren van testen en daaruit komen best practices voort. Dat blijkt uit inzichten van gebruikers van de Micro Focus functionele testing-oplossingen. Die best practices zijn onder andere een nadruk op vlot continu testen, multiplatform-integraties en door AI aangevreden testautomatisering. Ook een eenvoudig management van mobiele toestellen is belangrijk.

Gebruikers raden aan om intelligentie test automation-tools te omarmen die samenwerking mogelijk maken over een brede scala aan testfuncties. Dat moet testen over de hele ontwikkelingscyclus vereenvoudigen. Slim testen maakt het bovendien mogelijk om tests sneller in de ontwikkelingscyclus uit te voeren.

In onderstaande white paper ontdek je welke best practices een goede implementatie van slimme testsystemen mogelijk maken.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home