Agile ontwikkelen met Mendix

agile

Ontdek in onderstaande white paper hoe het low-code-platform van Mendix compatibel is met de basisprincipes van agile, en zo ook jouw agile-aanpak kan verbeteren.

Agile zijn is geen doel op zich. Het omschrijft een proces maar dat proces alleen zal je niet de uitkomst geven die je verwacht. Om het meeste uit een agile manier van werken te halen, heb je de juiste tools nodig. In onderstaande white paper, aangeboden door Mendix, ontdek je hoe de low code-omgeving van dat ontwikkelingsplatform hand in hand gaat met de basisprincipes van het Agile Manifesto.

Mendix en Agile

Het Mendix-platform is speciaal ontwikkeld om in een agile-omgeving te functioneren en ondersteunt je doorheen de hele levenscyclus van een applicatie. Je vindt de manier van denken in het ontwikkelingsportaal, Mendix Studio en Mendix Studio pro waar ontwikkelaars kunnen samenwerken en hun apps kunnen beheren.

Vier kernactiviteiten staan centraal: Capture (zodat je de juiste verhalen prioriteit geeft en de juiste problemen oplost), Develop (om snel te bouwen op die verhalen, Deploy (waarbij je de applicatie zo snel mogelijk in de handen van de gebruiker krijgt) en Iterate (om feedback te integreren en de ervaring te verbeteren). Ontdek wat dat precies inhoudt in de white paper.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home