Zo start je met data en analytics in de cloud

Wat is er nodig? En hoe starten bedrijven met SAS Managed Application Services om succesvolle resultaten te boeken?

Kan je IT voldoen aan de groeiende vraag naar analyses in de hele onderneming? Organisaties die bedrijfsgegevens kunnen interpreteren en analyseren zijn goed gepositioneerd om te scoren in de digitale economie. Ze kunnen mensen op alle niveaus in staat stellen sneller betere beslissingen te nemen – zelfs in realtime. Dergelijke organisaties kunnen manieren blootleggen om de kostenefficiëntie te verbeteren en zelfs processen te automatiseren met intelligente analyses.

Ze kunnen voorspellingen doen en scenario’s simuleren om de markten te begrijpen, de strategie te sturen en effectief te reageren op bedreigingen, kansen en veranderingen. Ze kunnen een holistisch beeld krijgen van hun bedrijf en de activiteiten bewaken en aanpassen om de prestaties te maximaliseren.

Unieke vereisten

Elk bedrijfsonderdeel heeft andere analysebehoeften, wat het voor de drukke IT-afdelingen van vandaag ingewikkelder maakt. Elk afdelingshoofd kijkt naar IT om zijn afdelingsbehoeften te ondersteunen met afzonderlijke, op zichzelf staande systemen.

Na verloop van tijd leidt dit tot een groot aantal systemen die IT moet implementeren, beheren, beveiligen en ondersteunen. Wanneer IT-afdelingen niet snel genoeg aan de verzoeken kunnen voldoen, kunnen afdelingen de fout ingaan en zelf een on-premise of cloudapplicatie aanschaffen en een eigen systeem creëren.

Klinkt het bekend?

Klinkt dit als een bekend verhaal? Je bent niet de enige. Vertragingen bij de implementatie en upgradeproblemen kunnen leiden tot een aanzienlijke IT- en analyseschuld die het vermogen van je organisatie om creatief, flexibel en innovatief te zijn.

Wil je weten hoe je wel van start gaat? Download dan onderstaande white paper van SAS.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home