Neem voorsprong op de concurrentie met data analytics

data code

Wereldwijd grijpen organisaties naar data analytics om waarde uit hun data te halen. Ook data lakes, databases om gegevens te vergaren, beheer, analyse en inzicht spelen een alsmaar grotere rol. Ontdek het nut van analytics in verschillende sectoren gebaseerd op expertise.

Bedrijven over de hele wereld willen waarde uit hun data halen. De inzichten die verstopt zitten in gegevens, kunnen immers een voordeel tegenover de concurrentie opleveren. Om de waarde uit gegevens te ontgrendelen, doen organisaties beroep op data analytics. In onderstaande whitepaper van Dell in samenwerking met Intel en Cloudera ontdek je waarom analytics belangrijk is, wat de uitdagingen zijn en hoe de technologie zich bewijst in verschillende sectoren.

Sector per sector

Data analytics brengt immers uitdagingen met zich mee die universeel zijn over sectoren heen. Met de juiste optimalisaties van je data warehouse boekt iedereen bijvoorbeeld snel vooruitgang. Andere zaken zijn dan weer industrie-specifiek. Daarom komen verschillende sectoren aan bod met concrete voorbeelden.

In de whitepaper lees je onder andere welke meerwaarde data analytics kan bieden voor de financiële sector, de overheid, gezondheidszorg, de maakindustrie, media, olie en gas, retail, technologie, telecom en universiteiten en R&D.

"*" indicates required fields

Staat er binnenkort een relevant project gepland?*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home