Krijg inzicht in je IT-omgeving en alle workloads met deze gratis tool

Dell Live Optics

In onze digitale economie moet je sneller dan ooit evolueren en wordt IT continu geoptimaliseerd om competitief te blijven. Investeringen zijn cruciaal, maar waar stop je best je centen in? Welke workloads draai je best on-premises, welke in de cloud, en waar ligt die overgang precies?

Live Optics is een gratis tool die Dell Technologies samen met Intel beschikbaar stelt om data te verzamelen rond je IT-omgeving. Workload data uit opslagsystemen, databescherming, server- en bestandsystemen en worden in een online analytics tool gestopt.

De tool meet 24 uur lang alle workloads om daarna de eerste resultaten op een live dashboard te tonen. Alle data-eigenschappen kan je veilig delen met je IT-team, advisoren en hardware- en softwarepartners.

Dell Live Optics

Live Optics, gesteund door Intel, bevat drie belangrijke pijlers: verzamelen, visualiseren en delen. Het verzamelen gebeurt in memory, zodat je geen aanpassingen moet doorvoeren aan servers. Het zorgt voor nul overhead en gebruikt algemene protocollen die meestal geen aanpassingen vergen zoals bijvoorbeeld firewall-instellingen.

lees ook

Opex met Apex: Alles van Dell is nu ook as-a-service

Visualiseren is belangrijk voor het IT-team om in real-time goede beslissingen te nemen. Je kan met Live Optics ook projectvereisten modelleren om een dieper inzicht te krijgen in bepaalde workloads. Delen is dan weer essentieel om IT-professionals wereldwijd te raadplegen voor analyses.

Datacollectie automatiseren

Het doel van Live Optics is om datacollectie te automatiseren om zo belangrijke IT-beslissingen te kunnen nemen na 24 uur in plaats van de traditionele vier tot negen maanden. Het kan bedrijven heel wat geld besparen omdat IT-afdelingen meestal gezien te extreme diagnoses maken en bijgevolg te hoge budgetten spenderen aan hardware. Met Live Optics kan je workloads optimaliseren en kostenefficiënt werken.

Meer weten over Live Optics? Download hieronder het ebook van Dell Technologies in samenwerking met Intel.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home