Je data is goud waard, maar hoe haal je daar waarde uit?

database server

Silo’s in datacenteroperaties als gevolg van een legacy architectuur vormen heel wat uitdagingen voor IT-teams.

Elke organisatie zit op een goudmijn aan data, maar die beheren is een intimiderende taak omdat data vandaag sneller dan ooit wordt gecreëerd. Het probleem aanpakken is tegelijk een uitdaging en een opportuniteit. Om waarde uit data te halen, moet die efficiënt worden verzameld, bewaard, verwerkt, geanalyseerd en gebruikt worden.

Dat is een uitgebreide lijst, zeker voor organisaties die nog met traditionele IT-systemen werken. Silo’s binnen compute, opslag en netwerk zijn niet geoptimaliseerd voor de noden van vandaag. Je wil vandaag snelle toegang tot data met ingebouwde veiligheid, zonder vertragingen.

Operationele efficiëntie verhogen

Snap je wat we hierboven omschrijven maar heb je geen idee hoe je ermee aan de slag moet? Nutanix heeft voor jou een handig overzicht gemaakt met de grootste uitdagingen en hoe je database-operaties kan evolueren.

Het uiteindelijke doel is om operationele efficiëntie te verhogen, kosten te verlagen en de uptime en veiligheid te verbeteren. Accelereer ontwikkeling en testen met factor tien en rol infrastructuur en databases uit in minuten en uren in plaats van dagen en weken.

Lees het volledige overzicht inclusief opvallende cijfers uit een wereldwijd onderzoek gratis dankzij een samenwerking tussen Nutanix en ITdaily.

"*" indicates required fields

Ben je een IT-professional?**
Werk je voor een IT-bedrijf?**
Wanneer staat er een project gepland?**
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home