Haal snel meer waarde uit je data

Ben je klaar om het volledige potentieel van je analysesreis in de cloud te ontsluiten? De uitgebreide whitepaper, “Geoptimaliseerde AI en Analyses in de Cloud: Het Bereiken van Kosten-Prestatie Harmonie,” duikt diep in de wereld van cloudoptimalisatie, prestatieverbetering en kostenverlaging door middel van SAS Viya.

Waarom SAS Viya

Onderstaande whitepaper presenteert overtuigende bevindingen uit het benchmarkonderzoek van The Futurum Group, waarin SAS Viya naar voren komt als de kosten-prestatie oplossing die zijn alternatieven overtreft. Gemiddeld genomen is SAS Viya 30 keer sneller, 86% kosteneffectiever en biedt het superieure schaalbaarheid in vergelijking met toonaangevende commerciële en open source alternatieven.

In een cloudomgeving, waar prestaties direct invloed hebben op kosten, is de perfecte harmonie tussen algoritme, data en rekenchip cruciaal. De paper illustreert hoe SAS Viya uitblinkt in het optimaliseren van CPU-gebruik, looptijd, geheugenverbruik en input/output-snelheid. Door de noodzaak van extra infrastructuur om inefficiënties te compenseren te elimineren, zorgt SAS Viya ervoor dat je rekenkosten gekoppeld zijn aan prestaties voor optimale resultaten.

Open Source

SAS Viya omarmt en verbetert open source algoritmes, waardoor datawetenschappers die coderen in Python, R of andere talen stabiliteit, betaalbaarheid en modelgovernance krijgen. Deze integratie stelt je in staat om een breder scala aan algoritmes te gebruiken terwijl je kosten en prestaties maximaliseert.

Ben je klaar om je cloudanalyse reis te optimaliseren, kosten-prestatie harmonie te bereiken en aanzienlijke kostenbesparingen te realiseren? Download dan hieronder de whitepaper van SAS om de transformerende kracht van SAS Viya te verkennen en je analystrategie naar nieuwe hoogten te brengen. Ontketen het potentieel van AI en analyses in de cloud met SAS Viya – jouw pad naar verbeterde prestaties, verminderde kosten en op data gebaseerd succes.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home