Database-as-a-Service for dummies: ontdek wat belangrijk is

Databasebeheer is kritieker dan ooit, terwijl personeel zeldzaam en duur is. Bovendien zorgen hybride IT-omgevingen voor extra complexiteit. Hoe beheer je databases over omgevingen heen op een behapbare manier?

Een nieuw tijdperk van databasebeheer is aangebroken. Net als zoveel andere diensten, hebben databases de suffix ‘as-a-Service’ gekregen. Onder die noemer schuilt heel wat lekkers. Veel Database-as-a-Service-oplossingen richten zich echter op een enkel platform, of enkel op clouddatabases bij publieke providers. De meeste enterprises hebben nochtans een DBaaS-oplossing nodig die meerdere platformen omvat en zowel on-premises als in de cloud draait.

Kritieke workloads

Daar komt bij dat databases zelf kritieker dan ooit zijn, terwijl talent net schaarser en duurder wordt. Er is een oplossing nodig die de database volledig stroomlijnt, van hardware over software tot operatie.

In deze whitepaper ontdek je hoe Nutanix sommige van de meest uitdagende aspecten van databases heeft getemd. Zo biedt Nutanix een robuust platform waarop je databases kan draaien, ondersteunt het on-premises en de cloud, en abstraheert het database-beheer om zo een volledig operationeel model te bieden. Nutanix helpt organisaties om het meeste uit deze belangrijke omgevingen te halen, terwijl de kosten omlaag gaan. Download de whitepaper hieronder.

"*" indicates required fields

Ben je een IT-professional?**
Werk je voor een IT-bedrijf?**
Wanneer staat er een project gepland?**
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home