Ben je klaar voor de hybride werkomgeving?

Logitech Zoned True Wireless

Het loont de moeite om te investeren in headsets en webcams om de productiviteit van werknemers te stimuleren.

Het nieuwe normaal zoals we het vandaag kennen, biedt werknemers heel wat flexibiliteit. Hybride werken wordt door heel wat organisaties omarmd, maar die aanpassing zorgt tegelijk voor heel wat uitdagingen. Plots moet je het thuiskantoor van werknemers ook organiseren zodat ze efficiënt kunnen werken. Die laptop doet zijn werk, maar een extra monitor of printer is ook handig.

Iets waar te vaak niet genoeg over wordt nagedacht, is de presentatie van werknemers in de talrijke videogesprekken. De geïntegreerde webcam in een laptop is een prima redmiddel, maar de kwaliteit is vaak belabberd. Vaak moet je ze perfect positioneren met het licht in de ruimte om mooi in beeld te verschijnen, om maar te zwijgen over de microfoonkwaliteit.

Die pijnpunten hebben volgens Logitech een grotere impact op de productiviteit dan organisaties initieel denken.

Die eerste indruk!

Een eerste indruk is altijd belangrijk, en dat geldt ook in videovergaderingen. Zorg dat je duidelijk in beeld bent en voorzie een headset. Die laatste zorgt ervoor dat je collega’s of externen je beter verstaan. Een duidelijk beeld en heldere stem zorgt voor minder vermoeiende vergaderingen.

Wist je dat voor elk type medewerker een headset en specifieke webcam bestaat? In een duidelijke whitepaper onderzoekt Logitech diverse profielen zoals stationaire experts, reizende teamspelers, productiviteitspro’s of rondlopende collega’s.

Ben je benieuwd naar het rapport van Logitech, uitgevoerd door Frost & Sullivan? Vul je gegevens hieronder in en download gratis de whitepaper.

"*" indicates required fields

Ben je een IT-professional?**
Werk je voor een IT-bedrijf?**
Wanneer staat er een videoconference-project gepland?*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home