Samsung lanceert Galaxy Book5 Pro 360: geïnjecteerd met AI, krachtige prestaties

Samsung introduceert de eerste AI-pc in de nieuwe Galaxy Book5-serie: de Galaxy Book5 Pro 360. Deze pc is voorzien van een krachtige Intel Core Ultra Series 2-processor en ondersteunt de nieuwste AI-functies.

Samsung kondigt de Galaxy Book5 Pro 360 aan, een Copilot+-pc en het eerste model uit de nieuwe Galaxy Book5-serie. Deze pc is gewapend met een IntelCore Ultra Series 2-processor en een Intel ARC GPU voor betere grafische prestaties. De Galaxy Book5 Pro 360 gaat een hele dag mee op één acculading en is voorzien van een Dynamic AMOLED 2X-scherm. De pc is vanaf januari 2025 beschikbaar in België.

lees ook

Samsung Galaxy Book 4 Edge review: ARM-showcase, op één uitschuiver na 

Prestaties

De Galaxy Book5 Pro 360 is ontworpen om de gebruikerservaring te verbeteren met diverse AI-mogelijkheden. De  Intel Core Ultra (Series 2)-processor biedt vier keer zoveel NPU-kracht als zijn voorganger. De laptop ondersteunt de nieuwste AI-functies, zoals Circle to Search, Chat Assist, Live Translate en Transcript Assist, die allemaal geïntegreerd zijn in het Galaxy AI-ecosysteem. Deze functies bieden gebruikers de mogelijkheid om productiever te zijn en de connectiviteit tussen pc’s en mobiele apparaten te optimaliseren via Microsoft Phone Link.

De Galaxy Book5 Pro 360 beschikt daarnaast over een lange batterijduur met de Super-Fast Charging-technologie van Samsung, waardoor tot 25 uur videoweergave mogelijk is. Dit zorgt ervoor dat gebruikers zonder onderbreking kunnen werken of ontspannen.

Helder scherm

De Galaxy Book5 Pro 360 biedt een verbeterde kijkervaring dankzij het Dynamic AMOLED 2X-scherm met Vision Booster en een 3K-superresolutie. De 120Hz adaptive refresh rate zorgt voor vloeiende overgangen en een filmische kijkervaring, terwijl het 10-punts multi-touchscreen de navigatie tussen apps en vensters vereenvoudigt. De meegeleverde S Pen maakt het mogelijk om direct op het scherm te schrijven en tekenen.

Met de Intel ARC GPU biedt de Galaxy Book5 Pro 360 de beste grafische prestaties van de Galaxy Book-reeks, met een verbetering van 17 procent in grafische kracht. Dit maakt de laptop geschikt voor zowel entertainment als productief werken. De Quad-luidsprekers met Dolby Atmos en een verbeterde woofer zorgen daarnaast voor een rijkere en diepere geluidservaring.

Beveiliging

Net als andere Galaxy-apparaten is de Galaxy Book5 Pro 360 uitgerust met Samsung Knox, een meerlaagse beveiligingsoplossing die realtime bescherming biedt tegen bedreigingen. De samenwerking tussen Samsung en Microsoft zorgt voor extra beveiligingslagen, waaronder bescherming tegen malware en veilige gegevensopslag, met Windows 11 als besturingssysteem. De Galaxy Book5 Pro 360 is vanaf januari 2025 beschikbaar in België in de kleuren grijs en zilver.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home