Philips lanceert 27 inch 4K-monitor met Thunderbolt 4 en docking station

De Philips 27B2U6903 zakelijke monitor heeft een IPS LED-paneel met een 4K UHD-resolutie en Thunderbolt 4-connectiviteit.

De Philips 27B2U6903 beschikt over een 4K UHD-resolutie (3840 x 2160 pixels) en gebruikt een 27 inch IPS LED-paneel. Naast de hoge schermresolutie biedt de monitor Thunderbolt 4-connectiviteit. Hiermee kunnen gebruikers eenvoudig meerdere monitoren aan elkaar koppelen via één kabel. Aangesloten apparaten worden opgeladen tot 100 watt. Verder heeft de monitor een RJ45-netwerkpoort voor een stabiele en veilige verbinding.

De monitor is ook voorzien van een Smart KVM-functie, waarmee gebruikers eenvoudig tussen verschillende bronnen kunnen schakelen. Verder is de monitor uitgerust met een in hoogte verstelbare standaard, die kan draaien en kantelen voor optimale ergonomie.

Een van de opvallende kenmerken is de PowerSensor 2-technologie (vereist Windows 11). Deze detecteert of een gebruiker voor het scherm zit en past de energie-instellingen aan wanneer de gebruiker weggaat. Dit bespaart energie en verhoogt de veiligheid, doordat de monitor gekoppelde apparaten vergrendelt als de gebruiker afwezig is.

De Philips 27B2U6903 is vanaf nu beschikbaar voor een adviesprijs van 549 euro inclusief btw.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home