MSI lanceert Next-Gen AI+ laptops met de nieuwste processors

MSI zal op IFA 2024 in Berlijn als eerste de leidende next-gen AI+ business en productivity laptops, Prestige en Summit, lanceren met de nieuwste processors.

Op IFA 2024 zal MSI als eerste de leidende next-gen AI+ business en productivity laptops, Prestige en Summit, lanceren die worden aangedreven door Intel Core Ultra-processors (Serie 2). In vergelijking met de vorige generatie biedt de nieuwste processor tot drie keer meer TOPs. Daarnaast zal MSI de nieuwe Venture Series introduceren, ook uitgerust met Intel Core Ultra-processors (Serie 2) en gewapend met een 16:10 OLED-scherm.

Prestige en Summit

De nieuwste generatie Prestige en Summit wordt aangedreven door Intel Core Ultra-processors (Serie 2), die tot drie keer meer TOPs biedt in vergelijking met de vorige generatie. Met geïntegreerde GPU, CPU en NPU kan deze tot 120 totale platform TOPS van AI-prestaties bieden, die meer AI-software of -diensten lokaal kunnen aandrijven. In combinatie met uitgebreide software en diensten die zijn geoptimaliseerd voor de silicium van meer dan 100 onafhankelijke softwareleveranciers, biedt het een meer directe en veilige gebruikerservaring.

lees ook

[adv] MSI Creator 16 AI Studio A1V: Creatief en krachtig met AI

De Prestige-serie laptops zijn verkrijgbaar in drie maten: 13, 14 en 16 inch. Naast de nieuwste processors zijn alle laptops uit de Prestige-serie voorzien van ultralichte behuizingen, grote batterijen en een lange batterijduur. Bijvoorbeeld, vergeleken met de vorige Prestige-serie, biedt de nieuwe serie een langere batterijduur; alle formaten kunnen een hogere productiviteit bieden tot wel 20 uur bij videoweergave en kantoorproductiviteit. Daarnaast is er een upgrade naar een 5-megapixel webcam, wat zorgt voor hoogwaardige livestreaming en online vergadermogelijkheden.

De Summit 13 AI+ Evo, ook onderdeel van de business en productivity-serie, is nu voorzien van de nieuwe Intel Core Ultra-processors (Serie 2), een lichtgewicht behuizing, uitgebreide beveiliging en de MSI Pen 2 stylus die MPP 2.6 ondersteunt, waardoor het de meest veelzijdige 13-inch flip-laptop is.

Nieuwe Venture Series

MSI biedt al lange tijd verschillende soorten business & productivity laptops aan en breidt nog steeds het portfolio uit. Voortbouwend hierop kondigt MSI de release van de nieuwe Venture-serie laptops aan, beschikbaar in maten van 14, 15,6, 16 en 17 inch. De Venture-serie zal worden uitgerust met Intel Core™ Ultra-processors (Serie 2) en beschikt over prachtige 16:10 OLED-schermen met 100 procent DCI-P3 kleurgamut dekking voor levensechte visuele perfectie.

MSI Venture 16 AI

Bovendien verbetert de Venture-serie de batterijduur aanzienlijk en ondersteunt het 100W USB-C PD-opladen, wat gebruikers eindeloze productiviteit biedt. Met de exclusieve AI-oplossing van MSI is de Venture-serie in staat om aan elke situatie op en buiten het werk te voldoen. De MSI AI Engine kan automatisch opties aanpassen op basis van AI-intelligentie (inclusief prestaties, licht, audio, visueel).

Al deze producten worden tentoongesteld op de stand van MSI op IFA 2024 in Berlijn.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home