Microsoft introduceert de Surface Pro 11 en Surface Laptop 7 voor zakelijke klanten

Microsoft lanceert de ARM-gebaseerde Surface Pro 11 en Surface Laptop 7 voor zakelijke klanten.

Verschillende pc-fabrikanten lanceren in aanloop naar IFA 2024 hun nieuwste Copilot+-pc’s. Ook Microsoft introduceert zijn nieuwste Copilot+-pc aanwinsten: de op ARM-gebaseerde Surface Pro 11 en Surface Laptop 7 voor zakelijke klanten. Die eerste heeft heel wat weg van de consumentenversie, met het grote verschil dat de zakelijke variant over een NFC-lezer voor NFC-beveiligingssleutels beschikt. Daarnaast is de nieuwe Surface Laptop 7 verkrijgbaar met dezelfde schermopties als de consumentenversie, en met een keuze uit Qualcomm Snapdragon X Plus en X Elite chips.

Zakelijke varianten

De Microsoft Surface Pro 11 voor zakelijke klanten heeft heel wat weg van de consumentenversie, op enkele toevoegingen na. Zo heeft deze nieuwste versie een NFC-lezer voor NFC-beveiligingssleutels. De tablet is verkrijgbaar met Qualcomm Snapdragon X Plus- en X Elite-chips, tot 32 GB RAM, tot 1 TB opslag en een optioneel OLED-scherm op de high-end modellen. De Surface Pro 11 voor zakelijke klanten is vanaf 10 september beschikbaar, en op 26 september komen de 5G-modellen uit.

lees ook

Microsoft Surface Pro 11 review: ARM is toch niet zaligmakend

Daarnaast biedt de nieuwe Surface Laptop 7 dezelfde keuze uit de Qualcomm Snapdragon X Plus- en X Elite-chips, met ook 32 GB RAM en tot 1 TB opslag. In tegenstelling tot de Surface Pro 11, beschikt de Surface Laptop 7 niet over een extra NFC-sensor en blijft de OLED-displayoptie een exclusief extraatje voor de high-end Surface Pro 11. De Surface Laptop 7 voor zakelijke klanten komt met dezelfde schermopties als de consumentenversie (13,5” en 15”).

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home