Logitech lanceert MX Creative Console voor creatieve professionals

Logitech heeft de MX Creative Console onthuld, een nieuwe set bedieningselementen voor creatieve professionals om hun workflows te versnellen.

De MX Creative Console is specifiek ontworpen om digitale creatie te ondersteunen en integreert naadloos met populaire Adobe-software zoals Photoshop, Lightroom, Premiere Pro, After Effects, Audition en Illustrator. Dankzij op maat gemaakte plug-ins kunnen gebruikers binnen deze programma’s efficiënter werken, aldus Logitech.

De console ondersteunt onder andere AI-functies zoals de Generative Fill-tool in Adobe Photoshop en de tekstgebaseerde bewerkingsmogelijkheden in Adobe Premiere Pro. Als onderdeel van een samenwerking met Adobe biedt Logitech drie maanden gratis toegang tot de Adobe Creative Cloud All Apps bij elke console.

Op maat gemaakte workflows

De MX Creative Console is volledig aanpasbaar en biedt creatieve professionals de mogelijkheid om hun workflows af te stemmen op hun specifieke behoeften. Het apparaat is uitgerust met dynamische displaytoetsen waarmee gebruikers snel toegang krijgen tot de meest gebruikte functies. Daarnaast bevat het een draaischijf die dient als slimme analoge controller voor precieze navigatie.

Via de Logi Options+ software kunnen gebruikers de bedieningselementen aanpassen, profielen en plug-ins configureren, en werken met op maat gemaakte iconen. Deze software is compatibel met zowel Windows als Mac en wordt op termijn verder uitgebreid met nieuwe functies en plug-ins via de Logi Marketplace.

De MX Creative Console is vanaf 14 oktober 2024 verkrijgbaar in de kleuren lichtgrijs en grafiet en kost 229 euro inclusief btw.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home