Logitech lanceert nieuwe trackball-muizen: Ergo M575S en MX Ergo S

Logitech brengt nieuwe versies van zijn trackball-muizen uit, de Ergo M575S en MX Ergo S. De upgrades bieden stille klikken en verbeterde draadloze connectiviteit voor meer comfort tijdens lange werkdagen.

De Logitech Ergo M575S en MX Ergo S zijn ontworpen voor een betere werkhouding en minder spierspanning, wat het comfort op de werkplek ten goede komt. De Ergo M575S ondersteunt de hand zonder dat de onderarm bewogen hoeft te worden, wat vooral nuttig is voor compacte werkplekken. De muis heeft stille klikken en maakt gebruik van Logi Bolt voor verbeterde draadloze verbinding. Dankzij de trackball kunnen gebruikers nauwkeurig navigeren zonder de hand te verplaatsen.

De MX Ergo S biedt extra functionaliteit met zes aanpasbare knoppen en een 20 graden kantelhoek om de spierspanning in de onderarm te verminderen, aldus Logitech. De muis kan snel worden opgeladen via USB-C, waardoor één minuut opladen voldoende is voor 24 uur gebruik. Ook is er een DPI-knop aanwezig voor nauwkeurige tracking.

Beide muizen zijn compatibel met de Logi Options+ app, waarmee gebruikers sneltoetsen kunnen instellen en tijd besparen. Voor de productie wordt deels gebruikgemaakt van gerecycled plastic, variërend van 20 procent tot 52 procent, afhankelijk van het model. De papieren verpakking is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

De Logitech Ergo M575S is beschikbaar voor een adviesprijs van 59,99 euro. De Logitech MX Ergo S kan je kopen aan 119,99 euro. Prijzen zijn inclusief btw.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home