Dell lanceert nieuwe laptops met Intel Core Ultra Series 2 en Snapdragon X Plus-processors

Dell lanceert de XPS 13 met next-gen Intel Core Ultra processors uit de Series 2 en de eerder dit jaar aangekondigde Inspiron 14 en Latitude 5455 met de nieuwe Snapdragon X Plus 8-core processors.

Dell introduceert de XPS 13 met de nieuwste Intel Core Ultra Series 2-processors en de Inspiron 14 en Latitude 5455 met Snapdragon X Plus-processors. De nieuwe laptops zijn ontworpen om krachtige AI-ervaringen te leveren voor consumenten, contentmakers en zakelijke professionals. De laptops zijn beschikbaar vanaf 24 september.

XPS 13 met Intel Core Ultra Series 2-processors

De nieuwe XPS 13 is de dunste XPS-laptop tot nu toe en wordt aangedreven door de nieuwste Intel Core Ultra Series 2-processors. De laptop is voorzien van een speciale Neural Processing Unit (NPU) die tot 48 Tera Operations Per Second (TOPS) kan leveren, wat geavanceerde AI-functionaliteiten mogelijk maakt.

Dit maakt de XPS 13 geschikt voor veeleisende taken zoals tekstcreatie, fotobewerking en videoproductie. Daarnaast is de XPS 13 uitgerust met een innovatief tandem OLED-beeldscherm, wat zorgt voor helderdere beelden en een langere batterijduur tot 26 uur bij FHD+ streaming. De laptop is beschikbaar vanaf 24 september.

Inspiron 14 en Latitude 5455 met Snapdragon X Plus-processors

Naast de XPS 13 lanceert Dell ook de vernieuwde Inspiron 14 en Latitude 5455, beide uitgerust met de Snapdragon X Plus-processors. De Inspiron 14 biedt keuze uit 8-core en 10-core processors met een geïntegreerde GPU en NPU die samen 45 TOPS leveren. Dit model richt zich op zowel entertainment als werk, met een 14-inch FHD+ scherm en spraakopdrachten voor eenvoudige navigatie. De Inspiron 14 zal eveneens vanaf 24 september beschikbaar zijn.

De Latitude 5455 is ontworpen voor zakelijke gebruikers en biedt betrouwbare prestaties met Snapdragon X Plus-processors en een geïntegreerde GPU en NPU die ook 45 TOPS leveren. Deze laptop is geschikt voor AI- en machine learning-taken en heeft een batterijduur tot 27 uur, waardoor hij ideaal is voor gebruik onderweg. Het 16:10 FHD+ beeldscherm en AI-ruisonderdrukking verbeteren de samenwerking en communicatie. De Latitude 5455 is ook vanaf 24 september beschikbaar.

Dell Latitude 5455

 

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home