Brother lanceert oplaadbare labelprinter P-touch Cube Plus

brother p-touch cube plus

De nieuwe Brother P-touch Cube Plus lost de ‘oude’ Cube af op de markt na twee jaar. Door middel van apps op iOS of Android kan je mobiel via bluetooth labels printen. De labelprinter geniet van Office-integratie en drukt aan een snelheid van 20 mm per seconde af.

Brother heeft een opvolger klaar voor de mobiele P-touch Cube: P-touch Cube Plus. De nieuwe labelprinter heeft bluetooth aan boord om te communiceren met compatibele apps op Android en iOS. Brother stelt twee apps beschikbaar: iPrint & Label en P-touch Design&Print. Beide kan je gratis downloaden in de Play Store of App Store.

Office

De nieuwe labelprinter is compatibel met de labeling-invoegtoepassing van Brother voor Microsoft Office. Eens ingeschakeld kan je eenvoudig vanuit Word, Excel of Outlook labels printen. Excel batchbestanden worden ondersteund, of met een CSV-bestand op Mac.

brother p-touch cube plus 2

Meerdere gebruikers kunnen tegelijk gebruik maken van de apps om verbinding te maken met de P-touch Cube Plus. Je hoeft voortaan niet meer manueel de bluetoothverbinding af te sluiten. De oplaadbare lithiumbatterij kan worden opgeladen met een microUSB-kabel via je computer of externe USB-lader.

20 mm/s

De printer ondersteunt labels met een breedte tussen 3,5 mm en 24 mm met een lengte variërend tussen 25,4 mm tot 500 mm. De labels worden door middel van thermische technologie afgedrukt op gelamineerde tapes.

Voor kwaliteitsafdrukken biedt het toestel een hoge-resolutie-modus van 180 x 360 dpi en standaard 180 dpi. Deze snelle CUBE Plus drukt etiketten af met een snelheid van 20 mm per seconde.

De Brother P-touch Cube Plus is vanaf nu verkrijgbaar voor 124,87 euro incl. btw.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home