Attentia koppelt DOTS met de slimme digitale assistent Spencer

Attentia en Spencer hebben een strategische samenwerking afgesloten. De digitale assistent Spencer zal voortaan rechtstreeks geïntegreerd zijn met het DOTS-platform van Attentia. De integratie van DOTS komt voor Spencer bovenop bestaande samenwerking rond Office 365 met Microsoft.

DOTS is een online platform dat HR en Well-being samenbrengt, een collaboratie overheen alle afdelingen in een onderneming stimuleert en de inzichten geeft die werkgevers nodig hebben om gerichte acties te bepalen. “Bij de ontwikkeling van DOTS stond de medewerker steeds centraal en dat blijft het focuspunt”, stelt Stijn Verstraete, Director DOTS bij Attentia.

De initiële focus van deze partnership ligt op de integratie met de solution DOTS Connected Time, het tijdsbeheer met geïntegreerde loonverwerking. Dankzij Spencer kunnen medewerkers afwezigheden en/of thuiswerk nu ook aanvragen en goedkeuren via de smartphone, en meteen alle bijhorende aandachtspunten behandelen.

De mobiele app Spencer is een digitale assistent, gebouwd door de gelijknamige Belgische start-up. De assistent loodst medewerkers door hun werkdag en begeleidt hen bij hun taken, onder andere dankzij de nauwe integratie met Office 365 in samenwerking met Microsoft. Spencer werkt dus aan de hand van deze journeys, volledig opgesteld vanuit het perspectief van de medewerker. Die suggereren telkens op het juiste moment de juiste acties aan de juiste persoon.

Dankzij de integratie met DOTS, krijgt de persoonlijke assistent ook toegang tot HR-taken. In eerste instantie zullen gebruikers van Spencer via de assistent thuiswerk kunnen aanvragen en afwezigheden kunnen inplannen via hun smartphone. Dankzij de integratie kan de assistent signaleren wanneer eventuele afwezigheden in conflict treden met bestaande afspraken, en hoeven medewerkers zelf niet meer aan out-of-office-meldingen te denken.

“De unieke combinatie van DOTS en Spencer zorgt voor een energieke impact. Samen boosten we het engagement en de performantie van medewerkers. We stellen opnieuw de medewerker centraal met deze fantastische user experience”, aldus Stijn Verstraete. “We zijn enthousiast om met Spencer in zee te gaan en zo snel mobiele HR en Well-being-oplossingen naar de markt te brengen.”

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home