WhatsApp laat je binnenkort berichten ordenen in lijsten

whatsapp

WhatsApp maakt het binnenkort eenvoudiger voor gebruikers om gesprekken te ordenen in gepersonaliseerde lijsten, en deze sneller terug te vinden dankzij filters.

WhatsApp werkt aan een nieuwe functie waarmee gebruikers chats kunnen filteren op basis van aangepaste lijsten, dat ontdekte WABetaInfo via de broncode. Deze functie is ontworpen om gebruikers sneller berichten te laten terug vinden en hun contacten en gesprekken te beheren. Zo kunnen bedrijven met de WhatsApp Business-app efficiënter nieuwe leads, klantvragen of betalen ordenen in een lijst, en sneller opzoeken dankzij de filter. De nieuwe functie zal waarschijnlijk in de volgende update ondergebracht worden.

Chatlijsten

De nieuwe, toekomstige functie van WhatsApp laat gebruikers toe om hun (groeps)gesprekken te ordenen in gepersonaliseerde lijsten. Bovendien is het mogelijk om in die lijst met mensen en groepsgesprekken opnieuw te filteren, dankzij de automatisch aangepaste filter die Whatsapp toevoegt binnen de lijst.  Die filter krijgt dezelfde naam als de lijst, zodat gebruikers snel de personen of gesprekken terug kunnen vinden die aan die specifieke lijst zijn toegevoegd.

Bron: WABetaInfo

WABetaInfo merkte deze nieuwe functie op via de nieuwste WhatsApp beta voor Android 2.24.18.16 update, die beschikbaar is in de Google Play Store. Gebruikers kunnen hiermee hun persoonlijke gesprekken beter ordenen, maar ook voor bedrijven die de WhatsApp Business-app gebruiken, kan dit heel nuttig zijn. Zo kunnen ze nieuwe klanten, transacties of bepaalde vragen efficiënter volgen door ze in specifieke lijsten te categoriseren.

Deze nieuwe functie zal naar alle waarschijnlijkheid in een volgende update worden ondergebracht.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home