OpenStack Services van Red Hat zijn nu publiek beschikbaar op OpenShift

Red Hat

Red Hat heeft de algemene beschikbaarheid aangekondigd van Red Hat OpenStack Services op OpenShift.

Red Hat OpenStack Services op OpenShift maakt het eenvoudiger voor organisaties om hun virtualisatiestrategieën te herzien en hun cloudomgevingen beter te schalen, updaten en uitbreiden.

Vooral grote bedrijven moeten vaak op enorme schaal werken en worden geconfronteerd met steeds complexere infrastructuren door de transformaties in de sectoren die zij bedienen. Om effectiever te opereren, moeten ze moderne netwerkinfrastructuren bouwen die automatisch kunnen schalen naar de rand, waarbij de middelen worden geoptimaliseerd ongeacht de locatie van de applicaties. Hiervoor moeten de onderliggende infrastructuren in staat zijn om zowel traditionele gevirtualiseerde applicaties als moderne cloud-native applicaties te ondersteunen.

Met Red Hat OpenStack Services op OpenShift kunnen organisaties de complexiteit beheersen voor snellere en vereenvoudigde implementaties van zowel gevirtualiseerde als cloud-native applicaties, van de kern tot de rand. Naast een forse versnelling, tot vier maal sneller volgens Red Hat, zijn er nog extra voordelen aan de nieuwe aanpak:

  • Versnelde time-to-market door integratie met Ansible
  • Een schaalbaar OpenStack-controlepaneel dat Kubernetes-native pods op Red Hat OpenShift kan beheren
  • Vereenvoudigde dag 2-operaties voor controlepaneel- en levenscyclusbeheer
  • Betere kostenbeheersing en flexibiliteit bij de keuze van externe plug-ins en virtualisatiebronnen;
  • Verbeterde beveiliging en nalevingscontrole van het controlepaneel, inclusief versleuteling van communicatie en geheugen
  • Betere inzichten in de gezondheid van hybride cloudomgevingen via gebruikersinterface voor observatie, clusterobservatie-operator en een OpenShift-clusterlogboekoperator
  • AI-geoptimaliseerde infrastructuur met ondersteuning voor hardwareversnellingstechnologieën, wat zorgt voor een efficiënte integratie en benutting van gespecialiseerde hardware voor AI-taken

Ondersteuning voor telecombedrijven

Red Hat blijft zich inzetten voor OpenStack en is de grootste bijdrager aan zowel het project als het product. OpenStack blijft een belangrijk onderdeel van grote IT-infrastructuren, vooral in de telecomsector, en deze evolutie kan de manier verbeteren waarop deze organisaties OpenStack implementeren, beheren en onderhouden.

Om telecombedrijven te helpen hun doelen te bereiken, biedt Red Hat expertise in elke fase van het implementatieproces. Of klanten nu nieuw zijn met OpenStack of migreren van een legacy-systeem, Red Hat biedt training op maat om snel technische expertise op te bouwen. De adviesdiensten helpen bij het plannen en uitvoeren van projecten in de unieke omgevingen van telecombedrijven, met de nadruk op het minimaliseren van operationele risico’s. Daarnaast bieden Red Hat Technical Account Managers doorlopende begeleiding en advies gedurende de hele levenscyclus van Red Hat OpenStack Services op OpenShift, voor een soepele en veilige implementatie.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home