Microsoft Copilot Pages: de samenwerkingsplek voor mens en AI

Copilot Pages

Microsoft lanceert de Copilot Pages-functie, een nieuw AI-canvas binnen Business Chat waarin werk- en webgegevens samenkomen, en collega’s AI-gegenereerde content kunnen delen en bewerken.

Microsoft lanceert Copilot Pages, een nieuw AI-canvas dat binnen Business Chat fungeert als een samenwerkingsplek voor web-en werkgegevens. In dit nieuwe AI-canvas kunnen collega’s samenwerken aan AI-gegenereerde content, en deze in realtime met elkaar delen en bewerken. Microsoft wil met Copilot de nieuwe UI voor AI zijn. Copilot Pages wordt vanaf nu uitgerold naar Microsoft 365 Copilot-klanten, en zal later deze maand algemeen beschikbaar zijn.

Copilot Pages

Business Chat is een centrale hub die alle gegevens van jouw bedrijf samenbrengt zoals web- en werkgegevens. In Business Chat kunnen gebruikers samenwerken met Copilot als een echte partner. Microsoft voegt hier een nieuwe functie aan toe, Copilot Pages, om de Business Chat-ervaring te verbeteren. Copilot Pages is een canvas dat ontworpen is om samenwerking te stimuleren door gebruikers de mogelijkheid te bieden om AI-gegenereerde content met elkaar te delen en bewerken. Zo kan je met je team samenwerken op een pagina met Copilot en het werk of de toevoegingen van je collega’s in realtime opvolgen.

Pages wordt vanaf nu uitgerold naar Microsoft 365 Copilot-klanten en zal later deze maand algemeen beschikbaar zijn. Daarnaast brengt Microsoft Copilot Pages ook naar de meer dan 400 miljoen mensen die toegang hebben tot de gratis Copilot-chatbot van het bedrijf wanneer ze zijn aangemeld met een zakelijk Microsoft Entra-account.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home