Adobe Express versnelt contentcreatie voor bedrijven met nieuwe functies

Adobe lanceert nieuwe functies in Adobe Express om bedrijven te helpen hun content sneller te maken en op te schalen. De nieuwe mogelijkheden, beschikbaar vanaf 14 oktober, richten zich op betere samenwerking tussen teams, merkconsistentie en eenvoudiger contentcreatie.

Met de nieuwste innovaties in Adobe Express kunnen medewerkers eenvoudiger en sneller professionele content maken. Gebruikers hebben toegang tot geavanceerde hulpmiddelen zoals animatie, het herschrijven en vertalen van teksten in 45 talen, en het aanpassen van content voor verschillende sociale mediakanalen. Dit stelt teams in staat om content op grote schaal te produceren zonder creatieve expertise. Daarnaast maakt de integratie van Firefly Custom Model het mogelijk om merkgebonden assets naadloos in campagnes te verwerken, wat de merkconsistentie bevordert.

De integratie van Adobe InDesign en Adobe Lightroom stelt gebruikers in staat om efficiënter te werken. InDesign-bestanden kunnen eenvoudig worden omgezet en bewerkt binnen Adobe Express. Lightroom-gebruikers kunnen direct hun foto’s en filters toepassen in de ontwerpen, wat de samenwerking tussen creatieve teams en externe partners verbetert.

Merkbeveiliging en gebruiksgemak

Adobe Express biedt nu sjablonen met vergrendelde instellingen om de integriteit van het merk te waarborgen. Teams kunnen hierdoor de merkintegriteit handhaven, zelfs als meerdere personen samenwerken aan campagnes. Daarnaast biedt Adobe een gedeelde kalender waarmee socialmediaposts kunnen worden beoordeeld voordat ze worden gepubliceerd. Dit zorgt voor betere coördinatie en naleving van merkrichtlijnen.

Verder kunnen bedrijven profiteren van de integratie met Adobe GenStudio, een platform dat de volledige contentcyclus ondersteunt, van creatie tot prestatieanalyse. Deze integratie helpt teams bij het hergebruiken van bestaande assets en het meten van de effectiviteit van hun content.

De nieuwe functies in Adobe Express zullen beschikbaar zijn vanaf 14 oktober 2024.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.