Zscaler-update voegt extra configuratiegemak toe om dataverlies te voorkomen

zscaler

De Zscaler Enterprise Data Security-update minimaliseert beveiligingsrisico’s door de implementatiecycli te versnellen en operationele complexiteit te vereenvoudigen.

Zscaler focust met de nieuwste update van Enterprise Data Security op een zogenaamde ‘zero configuration’-aanpak voor dataverliespreventie. De verbetering minimaliseert beveiligingsrisico’s door dataprotectie op alle kanalen te verenigen, operations te vereenvoudigen en workflows te automatiseren.

Dataverliespreventie-oplossingen vragen vaak veel tijd om te configureren, onderhouden en beheren. Tegelijkertijd verhindert het gebrek aan geautomatiseerde workflows dat beveiligingsteams kritieke risico’s adequaat beheren. Dit leidt tot nog langere migratietijden en onopgeloste incidenten.

De belangrijkste vernieuwingen zijn:

  • Versnelde implementatiecycli met zero configuration DLP (Data Loss Prevention): Gebruikmakend van de schaal van ‘s werelds grootste beveiligingscloud, classificeren de nieuwe zero configuration DLP-mogelijkheden automatisch alle organisatiegegevens, waardoor de implementatie van dataprotectie-programma’s wordt versneld.
  • Minimale beveiligingsrisico’s door dataprotectie te verenigen over alle kanalen: De toevoeging van dataprotectie-mogelijkheden voor endpoints en e-mail draagt bij aan de bestaande ondersteuning van web-, SaaS-, IaaS-, PaaS- en privé-apps. Dit elimineert de noodzaak voor point solutions, waardoor beveiligingsrisico’s en beheercomplexiteit verminderen.
  • Vereenvoudigde operations door geautomatiseerde workflows: Geavanceerd closed-loop incidentbeheer levert bruikbare inzichten op en automatiseert workflows om tijdig en effectief op potentiële beveiligingsrisico’s te reageren.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home