VMware beschermt workloads van AWS-klanten met nieuwe dienst

VMware introduceert VMware Carbon Black Workload voorAWS. Het gaat om een dienst die betere bescherming biedt voor traditionele en moderne workloads, die dus zowel on-premises als in de cloud van Amazon en VMware aanwezig zijn.

Een nieuwe dienst van VMware moet AWS-klanten in staat stellen hun traditionele en moderne workloads beter te beveiligen. Voor het gemak en een betere interne samenwerking binnen bedrijven, is alles op te volgen via één overzichtelijke console. De console integreert eenvoudigweg in bestaande infrastructuur.

“Beveiligings- en IT-teams missen zichtbaarheid en controle in zeer dynamische en gedistribueerde omgevingen”, zegt Olivier Struye de Swielande, NEMEA Program Director bij VMware. “VMware Carbon Black Workload voor AWS verbetert de samenwerking tussen deze teams via één geconsolideerd platform voor alle workloads, ongeacht waar ze draaien, om te helpen meer dreigingen te zien en te stoppen.”

Functies

De dienst moet zelf een overzicht genereren van kwetsbaarheden. Daarmee kunnen het beveiligings- en IT-team aan de slag om een geschikte beveiliging te zoeken tegen bedreigingen en bijgevolg het aanvalsoppervlak te verkleinen. In combinatie met next-generation antivirus, moet de dienst in staat zijn om ook zelf onbekende aanvallen te stoppen.

Verder zijn er CI/CD-pakketten voor sensor-implementatie, waardoor het lifecycle management van de agent vereenvoudigt. In samenwerking met een bestaand AWS-account, biedt de dienst een uitgebreid inzicht in de workloads in de cloud. Gebruikers met een AWS-account en de zakelijke dienst enterprise threat hunting voor workloads, inclusief behavioral endpoint detectie en respons, kunnen informatie van een aanval gebruiken om een tweede soortgelijke aanval in de toekomst te blokkeren.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home