Van Roey en Smals verlengen overheidscontract voor security-oplossingen

security

Net als in 2015 mag de Kempische IT-leverancier Van Roey ook de komende vier jaar security-oplossingen leveren aan de overheid. Dat gebeurt via Smals, de ICT-integrator voor de verschillende openbare instellingen van sociale zekerheid. 

Smals werkt voor deze instellingen raamovereenkomsten uit, zodat ze profiteren van schaalvoordeel en beroep kunnen doen op performante ICT-oplossingen. Op basis van een overheidsopdracht met betrekking tot netwerksecurity ging de keuze, net als in 2015, naar de producten en diensten van Fortinet, geleverd door Van Roey.

“De afgelopen vier jaar hebben we via Smals onze expertise mogen tonen aan overheidsdiensten zoals de Rijksdienst voor Arbeidsvoorziening, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, Rijksdienst voor Pensioenen en tal van OCMW’s. De verlenging van deze samenwerking zien we dan ook als een erkenning voor het geleverde werk”, zegt algemeen directeur Pat Van Roey.

Van Roey heeft vestigingen in Turnhout, Geel, Mechelen en Antwerpen, en specialiseert zich al jarenlang in securityproducten.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home