SentinelOne kondigt zero trust-integraties met Cloudflare en Zscaler aan

SentinelOne

SentinelOne breidt Singularity Marketplace uit, met nieuwe integraties met Cloudflare en Zscaler. Het verbetert de zero trust-mogelijkheden en vergroot de waarde van zijn beveiliging en IT-activiteiten.

Nieuwe integraties met Cloudflare en Zscaler worden beschikbaar gemaakt via SentinelOne Singularity Marketplace, een onderdeel van het Singularity XDR-platform. Dit kondigt SentinelOnel aan. Het bedrijf staat bekend om zijn autonome cybersecurity-platform.

Door de integratie van Cloudflare zal het mogelijk worden enkel personen tot de online bedrijfsomgeving toe te laten, die aan specifieke voorwaarden voldoen. Met Zscaler vereenvoudigt de beveiliging voor hybride werken, doordat Zscaler eerst aftoetst of apparaten worden beschermd door SentinelOne voordat die toegang krijgen tot een gevoelige bedrijfsbron.

Zero trust

Het Singularity XDR-platform speelt door deze mogelijkheden in op de cyberbeveiliging. Beide integraties verbeteren de zero-trustmogelijkheden. Om zero trust te bereiken is het nodig elke rand van het netwerk te beveiligen.

“Onze autonome bescherming, detectie en respons bieden gevoelige gegevens en automatisering voor zero trust-architecturen en aanvullende cybersecurity-use cases. We zetten ons in om samen met ecosysteempartners te innoveren, wat onze wederzijdse klanten ten goede komt,” zegt Ruby Sharma, hoofd van het SentinelOne Technology Partner Ecosystem.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home