Palo Alto zet aankoopwoede voort met acquisitie Crypsis Group

Palo Alto Networks

Palo Alto Networks zet zijn serie overnames voort met The Crypsis Group als nieuwste aanwinst. Voor deze overname telt alo Alto een bedrag van 265 miljoen dollar neer. We verwachten dat de deal rond zal zijn tijdens het eerste kwartaal van het fiscale jaar van Palo Alto Networks. 

The Crypsis Group richt zich op incident response, risicomanagement en digitaal forensisch onderzoek. Zodra de deal rond is wil Palo Alto de processen en technologie van Crypsis Group integreren in zin Cortex XDR, het cybersecurity product dat netwerk, endpoint en cloud data integreerd. 

“De toevoeging van de kwaliteiten op het gebied van beveiligingsadvies en online forensisch onderzoek van The Crypsis Group zal de mogelijkheden van Cortex XDR verbeteren om rijke beveiligingstelemetrie te verzamelen, datalekken te beheren en snel te reageren.” Zo laat Palo Alto weten in een uitgave over de overname van The Crypsis Group.

“De experts en inzichten van The Crypsis Group zullen het Cortex XDR platform ook voorzien van een constante feedbackloop tussen reacties op incidenten en productonderzoeksteams om toekomstige cyberaanvallen te voorkomen”, voegt Palo Alto toe. 

Reeks overnames

De overname van The Crypsis Group is een van de vele aankopen die Palo Alto Networks de laatste tijd heeft gedaan. Sinds begin 2019 gaf het bedrijf al 1,6 miljard euro uit aan de overname van bedrijven. Een paar dagen geleden rondde Palo Alto nog zijn overname van CloudGenix af voor 420 miljoen dollar. Andere overnames die Palo Alto het laatste jaar deed waren onder andere cloud-security bedrijf Aporeto en securityplatform Demisto

Met deze hele serie aan overnames is Palo Alto van plan zijn aanbod op het vlak van security, containers en automatisering uit te breiden.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home