Microsoft voegt vijf nieuwe oplossingen toe aan Priva-service  

Microsoft

Microsoft Priva breidt uit met vijf nieuwe geautomatiseerde oplossingen voor privacybeheer. 

Microsoft kondigde in een blogbericht vijf nieuwe geautomatiseerde mogelijkheden aan binnen Priva-service, een door Microsoft aangeboden oplossing om bedrijven proactief te helpen in termen van privacybeheer. De nieuwe functies binnen Priva moeten bedrijven in staat stellen om de uitdagingen op gebied van privacy het hoofd te bieden.  

Nieuwe functies

Microsoft Priva is een service die bedrijven helpt om de uitdagingen op gebied van privacybeheer aan te gaan. Om deze service nog verder te automatiseren, voegde Microsoft vijf nieuwe oplossingen toe:  

  • Priva Privacy Assessments: deze oplossing vormt de basis van je privacy-houding, die de detectie, documentatie en evaluatie van persoonsgegevens in je volledige gegevensomgeving automatiseert.  
  • Priva Privacy Risk Management: deze toepassing helpt gebruikers om de identificatie van ongestructureerd gebruik van persoonsgegevens te vereenvoudigen. Op basis van zelf gedefinieerde beleidsregels kan je de risicobeperking automatiseren. 
  • Priva Tracker Scanning: stelt bedrijven in staat om de detectie en categorisering van trackingtechnologieën (zoals cookies of pixels) op al hun websites te automatiseren. Op die manier kunnen bedrijven de niet-naleving van trackers verhelpen, bewaken en problemen eenvoudig aanpakken.  
  • Priva Consent Management: deze tool biedt een oplossing voor het versterken van de toestemmingsbeheer- en publicatiemogelijkheden van jouw organisatie.  
  • Priva Subject Rights Requests: geeft bedrijven de mogelijkheid om de afhandeling vna verzoeken om rechten van betrokken te automatiseren, zowel in hun on-premises, hybride als multicloud-omgeving.  

Deze nieuwe geautomatiseerde mogelijkheden moeten bedrijven helpen om te voldoen aan hun privacyvereisten voor hun persoonlijke gegevens. “Het vermogen van Priva om gerelateerde workflows te bewaken en actie te ondernemen, zorgen voor een proactieve benadering van privacy”, vertelt Jon Kessler, Vice President, Information Governance, Epiq Legal Solutions bij Microsoft. 

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home