Nieuwe FortiGate en FortiExtender van Fortinet ondersteunen veilige 5G-netwerkintegratie

Fortinet

Fortinet introduceert met de Fortigate 7121F en de FortiExtender 511F-5G twee nieuwe toestellen die een veilig netwerk met 5G-functionaliteit moeten ondersteunen.

Fortinet lanceert twee nieuwe toestellen ter ondersteuning van moderne netwerken. Eerst en vooral is er de FortiExtender 511F-5G. dat toestel zorgt voor de draadloze verbinding van het bedrijfsnetwerk met het bredere internet.

De nieuwe FortiExtender ondersteunt 5G, zodat organisaties bijvoorbeeld bijkantoren van snelle connectiviteit kunnen voorzien op plaatsen waar 5G al beschikbaar is. In situaties waar verbinding kritiek is, zorgt de FortiExtender voor redundantie wanneer er een probleem is met het klassieke kabel-internet. De oplossing heeft SD-WAN-functionaliteit aan boord en ondersteunt ook SASE via FortiSASE.

FortiGate

De FortiGate 7121F is een nieuwe firewall die netjes samenspeelt met de 5G-FortiExtender-oplossing. Het toestel zit geïntegreerd in het Security Fabric van Fortinet en zorgt voor de beveiliging van complexe hybride 5G-omgevingen. Het toestel is uitgerust met door Fortinet zelf ontworpen processors die SSL-inspectie mogelijk maken zonder impact op de prestaties.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home