Microsoft Defender op maat van kmo’s algemeen beschikbaar

Defender for business

Microsoft Defender for Business is algemeen beschikbaar. De beveiligingsoplossing moet een endpointbescherming van hoog niveau naar kmo’s brengen.

Microsoft rolt vanaf vandaag zijn nieuwe kmo-beveiligingsoplossing uit naar nieuwe en bestaande Microsoft 365 Business Premium-klanten. De endpointbescherming is gericht op organisaties tot maximaal 300 werknemers.

Defender for Business biedt bescherming tegen cybergevaren zoals malware, phishing en ransomware. De oplossing moet dezelfde beveiliging van enterprise-niveau aan boord hebben als de klassieke Defender, maar is eenvoudiger in opzet en beheer.

lees ook

Microsoft Defender for Business gaat kmo’s beschermen

Los product nog in preview

Net als de andere versies van Defender is ook deze editie beschikbaar voor Windows, macOS, iOS en Android.

Microsoft kiest ervoor de beveiligingsoplossing eerst naar Microsoft 365 Business Premium-klanten uit te rollen. Defender for Business zal later dit jaar ook als afzonderlijk product te koop zijn. Dat kostenplaatje komt neer op 3 dollar per gebruiker per maand. De prijs in euro is nog niet bekend. Het blijft tot die tijd mogelijk het afzonderlijke product in preview te gebruiken, door hier in te schrijven.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home