Lenovo breidt ThinkShield-portfolio uit met CyberArk

Lenovo

Klanten van Lenovo kunnen met de SaaS-gebaseerde oplossing van CyberArk uitvoerige beveiligingscontroles voor endpoints implementeren.

Met ThinkShield biedt Lenovo een securitypakket aan waarmee bedrijven apparaten gedurende hun hele levenscyclus kunnen beschermen. Lenovo levert niet als enige oplossingen, anderen kunnen ook hun security-oplossing aanbieden. Nu krijgt ThinkShield een identity securityoplossing in de vorm van CyberArk Endpoint Privilege Manager.

ThinkShield-klanten krijgen hiermee toegang tot het SaaS-aanbod van CyberArk waaronder out-of-the-box policies en integraties met andere producten voor endpoint- en netwerkbeveiliging, identity security, SIEM en helpdeskplatformen.

CyberArk Endpoint Privilege Manager implementeert endpoint privilege management op Windows, macOS en Linux, gebaseerd op policies. De oplossing biedt mogelijkheden voor het afdwingen van least privilege, het verwijderen van lokale beheerdersrechten en verdediging tegen ransomware. Je kan ook de zichtbaarheid vergroten met beleidsaudits, het helpen stoppen van diefstal van accountgegevens en de mogelijkheid om pogingen tot diefstal van onder andere OS-accountgegevens en browsers te detecteren en te blokkeren.

De CyberArk Endpoint Privilege Manager is vanaf nu beschikbaar binnen het Lenovo ThinkShield-portfolio.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home