Lancom voegt UF-60 LTE met sandboxing-technolgie toe aan firewall-portfolio  

Lancom introduceert een nieuwe desktop-firewall. De UF-60 LTE heeft zoals de naam verklapt een LTE Advanced-modem ingebouwd. Het voordeel hieraan is dat de firewall zowel kan dienen als back-up voor bekabelde toegang als voor een primaire toegang.

Een nieuwe desktop-firewall van Lancom maakt zijn intrede. De UF-60 LTE is een modem die je zowel in een kmo als in een thuiskantoor kan installeren. Door integratie van LTE Advanced in de modem, biedt de firewall Unified Threat Management. Geavanceerde technologieën zoals sandboxing door middel van machine learning, strijden bovendien mee.

lees ook

Beveiliging zonder detectie: de kracht van virtuele machines

Machine learning en AI vinden hun doorgang naar meer en meer beveiligingsproducten. Fortinet voegt de technologieën ook toe aan zijn FortiNDR, een NDR-oplossing.

Aanbod uitbreiden  

De UF-60 LTE vormt een uitbreiding van het firewall-portfolio dat Lancom al aanbiedt. Alle beveiligingstechnologieën die op de andere producten te vinden zijn, worden ook aangeboden op deze modem. Het gaat dan onder andere om SSL-inspectie voor versleuteld dataverkeer en bescherming tegen complexe APT-cyberaanvallen. Bescherming tegen datalekken en dataverlies gebeurt tot en met laag 7.

Het product is onmiddellijk beschikbaar. De adviesprijs komt neer op 999 euro, exclusief btw. De Unified Threat Management-functies zijn bovendien enkel verkrijgbaar met een Full License.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home