Belgische cybersecurityspeler Jarviss breidt uit naar Nederland

security

Jarviss, een cybersecuritybedrijf uit Oost-Vlaanderen, opent een vestiging in Nederland. De leverancier wil Nederland overtuigen met geautomatiseerde security.

Het Belgische cybersecuritybedrijf Jarviss zet zijn eerste stappen over de grens. Jarviss groeide uit tot een solide speler in de Belgische markt en wil nu ook Nederland veroveren. Het nieuwe Nederlandse kantoor zal onder leiding komen te staan van Sander De Groot, die 22 jaar ervaring bij Juniper Networks met zich meebrengt.

Jarviss werd in 2020 opgericht door Jo Vander Schueren. In een drukbevolkte industrie als cybersecurity is het niet evident om je als kleine, lokale speler te onderscheiden van de grote vendoren. Dat probeert Jarviss met diepgaande automatisering doorheen de hele managed XDR-service, van analyse van incidenten tot de remediering.

lees ook

EDR, XDR of MDR: wat is de beste beveiligingsstrategie voor je bedrijf?

Jarviss installeert een SOAR-tool en legt dan API-integraties waar nodig. Die aanpak lijkt te werken, want het telt in België intussen meer dan 50 klanten die voor een jaaromzet van meer dan tien miljoen euro zorgen. Het bedrijf heeft twee Belgische kantoren, in Lochristi en Westmalle.

Internationale ambities

De uitbreiding naar Nederland is een eerste stap in de internationale ambities van Jarviss. Het bedrijf sluit niet uit dat het daar niet bij zal blijven, al zal het zich de komende jaren eerst focussen op de Nederlandse markt alvorens naar andere potentiële markten te beginnen uitkijken.

“We hebben gekozen om in Nederland te beginnen vanwege onze kennis van die markt”, zegt Vander Schueren. “Voordat we in andere landen lanceren, willen we zeker weten dat we de juiste mensen kunnen vinden. Met Sander’s ervaring hebben we dat vertrouwen in Nederland.”

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home