Dell introduceert nieuwe hardware en software voor data- en cybersecurity

dell

Dell Technologies introduceert twee nieuwe geïntegreerde apparaten in de Dell EMC PowerProtect DP-reeks en softwareverbeteringen in PowerProtect Data Manager. Met deze innovaties wil Dell zijn klanten helpen zich beter te beschermen. 

Bedrijven beheren bijna 40% meer data dan vorig jaar. Dat blijkt uit de Global Data Protection Index Snapshot van Dell Technologies. “Naast de expotentiële toename van de hoeveelheid data, brengen ook de opkomst van multi-cloud strategieën en moderne toepassingen nieuwe uitdagingen met zich mee”, zegt Jeff Boudreau, President en General Manager van de Infrastructure Solutions Group van Dell Technologies. 

“Databescherming past niet in een concept van one-size-fits-all. Bij Dell Technologies blijven we ons portfolio met doelgerichte en geïntegreerde apparatuur verbeteren, evenals ons aanbod van software gedefinieerde databescherming. Op die manier helpen we klanten om de uitdagingen van vandaag de dag aan te pakken en zich voor te bereiden op wat er in de toekomst aankomt.” Aldus Boudreau. 

Nieuwe technologie in het aanbod van Dell

De PowerProtect DP-reeks (Dells nieuwe generatie geïntegreerde databeschermingsapparatuur) biedt volledig back-up, herstel, replicatie, deduplicatie, cloudgereedheid met disaster recovery en langdurige latentie voor de public cloud. 

De nieuwe apparatuur die Dell introduceert in de PowerProtect DP-reeks biedt aanzienlijke verbeteringen op het gebied van prestaties en efficiëntie. De apparatuur heeft tot 30% meer logische capaciteit, 38% snellere back-ups en zorgt voor een 45% sneller herstel. 

Een andere nieuwe technologie die Dell introduceert, is PowerProtect Cyber Recovery. De oplossing beschermt klanten tegen cyberaanvallen, van ransomware tot aanvallen van binnenuit. PowerProtect Cyber Recovery is erkend door Sheltered Harbor, de brancheorganisatie die zich inzet voor het verbeteren van cyberresistentie in de financiële wereld. 

lees ook

Opex met Apex: Alles van Dell is nu ook as-a-service

De laatste nieuwe technologie die Dell deze week introduceert is een update voor PowerProtect Data Manager. De nieuwe update omvat tevens verbeterde mogelijkheden voor Kubernetes- en cloud-databescherming voor zowel klassieke als moderne workloads. Data Manager beschermt nu cloud-workloads in Microsoft Azure en AWS. Klanten hebben zo een grotere keuze en meer flexibilliteit bij het inzetten van software.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home