CrowdStrike en Dell gaan samen pc’s beveiligen

Crowdstrike

Crowdstrike en Dell hebben een strategische beveiligingssamenwerking gesloten. Beide partijen willen samen een kostenefficiënte oplossing voor cybersecurity op de markt brengen.

Met een persbericht maakt CrowdStrike bekend dat het de vaste securitypartner van Dell Technologies zal worden. Beide bedrijven zullen samenwerken aan oplossingen rond endpointbeveiliging voor zakelijke apparaten. De samenwerking is gericht naar zowel de kmo’s als de grotere enterprises.

Het CrowdStrike Falcon-platform zal vanaf nu ook via volumelicenties worden aangeboden, wat voor grote aantallen gebruikers vaak een kostenefficiënter licentiemodel biedt. De oplossingen van CrowdStrike zullen binnenkort ook beschikbaar zijn in ‘een brede reeks’ Dell-aanbiedingen, waaronder commerciële pc’s van de fabrikant.

lees ook

Dell XPS 13 2-in-1 review: wat als Surface niet had bestaan?

“Samen maken Dell en CrowdStrike cybersecurity wrijvingsloos, geautomatiseerd en kosteneffectief, en dat alles met het oog op onze missie om inbreuken een halt toe te roepen”, zegt Daniel Bernard van CrowdStrike. “Het complexe bedreigingslandschap van vandaag vraagt om een gezamenlijke aanpak die toonaangevende technologieën en teams van wereldklasse samenbrengt om de sterkste verdediging voor onze klanten te bouwen”, vult Sam Burd van Dell daarop aan.

Dell Technologies is zijn partnerecosysteem flink aan het uitbreiden. Tijdens MWC 2023 kondigde het bedrijf een open netwerkplatform voor telecomoperatoren aan. Hiervoor zal het onder meer samenwerken met Red Hat.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home