Check Point lanceert nieuwe AI preventie-oplossing voor kmo’s

security check point

Dankzij een hoog preventie-vangstpercentage beschermt Check Point Infinity Spark tegen bedreigingen waaronder phishing, ransomware, diefstal van inloggegevens en DNS-aanvallen.

Volgens Check Point haalt het pakket een detectiepercentage van 99,7 procent. Het doel is een alles-in-een-oplossing te leveren aan kmo’s om preventief te werken binnen bedrijfsnetwerken, e-mail, kantoor, endpoint en mobiele apparaten

Infinity Spark maakt gebruik van de Quantum Spark 1500 Pro Series, een gateway met geïntegreerde AI-beveiliging, 5G, SD-WAN en Wifi 6. Naast snelle wifi levert het een 1 Gbps WAN-verbinding met 5G en geïntegreerde SD-WAN voor betere applicatie-prestaties en maximale uptime.

Samen met Infinity Spark kondigt Check Point ook Horizon XDR/XPR aan. Deze oplossing correleert gegevens en stopt aanvallen op alle vectoren, minimaliseert de impact van bedreigingen, allemaal in een overzichtelijke GUI voor beheerders en analisten om incidenten te begrijpen en erop te reageren.

lees ook

Check Point lanceert Horizon: preventie, detectie en SOC-as-a-Service

Tot slot lanceert het ook Quantum SD-WAN om filialen te beschermen. Deze oplossing van Check Point combineert een hoog beveiligingsniveau met geoptimaliseerde netwerk- en internetconnectiviteit. Het gaat om een complete SASE-oplossing met een consistente beveiliging en connectiviteit tussen gebruikers en filialen.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home