Belgische Phished introduceert phishing-training op maat

Anti-phishingspecialist Phished lanceert met Phished Academy een digitaal leerplatform dat werknemers beter moet wapenen tegen malafide mails. Ze krijgen opleidingen op maat aangeboden op basis van hun resultaten tijdens gesimuleerde phishing-aanvallen.

Belgische anti-phishingbedrijf Phished lanceert Phished Academy. Dat is een nieuwe module binnen het anti-phishingplatform van het bedrijf. De academy moet mensen op hun eigen tempo leren hoe ze zich kunnen wapenen tegen mails van hackers. Het nieuwe aanbod sluit aan op de bestaande phishingsimulatieplatform van Phished.

Met dat platform kunnen organisaties hun werknemers trainen met gesimuleerde mails. Die komen in allerhande gradaties van moeilijkheid en kunnen op maat gemaakt worden. Zo ervaren medewerkers van een bedrijf hoe bijvoorbeeld een echte spearphishingmail er kan uitzien. Wie op een gesimuleerde link klikt is in de val getrapt en mag blij zijn dat het om een simulatie ging.

Training

Het is de bedoeling om mensen beter opgewassen te maken tegen de dreiging. Dat kan door herhaaldelijke simulaties maar die aanpak gaat volgens Phished gepaard met een steile leercurve. De Academy moet helpen om die af te vlakken. Wie slecht scoort op de simulaties, krijgt via de academy-module volledig automatisch extra leermateriaal op maat toegestuurd. Zo verbeteren werknemers hun kennis zonder dat daar manuele interventies voor nodig zijn.

Het leerplatform bevat niet alleen informatie over phishing-emails maar informeert gebruikers ook over andere belangrijke actuele onderwerpen. Denk aan het belang van tweestapsverificatie of veilige wachtwoorden. Bestaande klanten van het bedrijf krijgen gratis toegang tot de Phished Academy en kunnen hun werknemers meteen trainen. Voor nieuwe klanten komt de Academy met een meerprijs per abonnement.

lees ook

Ransomware komt vooral binnen via RDP en phishing

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home