Barracuda integreert met Amazon Security Lake voor e-mailbeveiliging

barracuda security lake

Gebruikers van Barracuda Email Protection kunnen gebruik maken van Amazon Security Lake om de opslag van log- en eventgegevens van hun emailservers te centraliseren.

AWS kondigde dinsdagnacht met Amazon Security Lake een nieuwe beveiligingsoplossing aan. De idee van Security Lake is om één datapool te creëren met relevante security-gegevens uit de on-premises infrastructuur en de cloud. Dat moet organisaties meer inzicht bieden in security-events omdat de data nu niet meer verspreid zit over applicaties en hardware.

Door de ondersteuning van het Open Cybersecurity Schema Framework kan Amazon Security Lake ook gegevens uit externe platformen puren. Barracuda Networks kondigt aan dat het zijn Email Protection-dienst zal openstellen voor Security Lake. Log- en eventgegevens die Email Protection genereert, kunnen daarmee geïntegreerd worden in de gecentraliseerde datapool.

Barracuda zwemt in het meer

Gecombineerd kunnen beide oplossingen de complexiteit en kosten voor klanten verminderen bij het inzichtelijk maken van de gegevens van een e-mail securityoplossing. Daarmee kunnen ze een scala aan securityzaken aanpakken, zoals de detectie van dreigingen en het onderzoeken van en reageren op incidenten.

“We zijn bijzonder enthousiast dat Barracuda E-mail Protection nu is geïntegreerd met Amazon Security Lake”, zegt Fleming Shi, CTO van Barracuda. “Klanten die Amazon Security Lake gebruiken met Barracuda Email Protection krijgen optimale toegang tot gegevens over e-maildreigingen, die tijdige en bruikbare signalen kunnen leveren aan hun andere securitytools, waardoor uiteindelijk de effectiviteit van dreigingsdetectie en incidentrespons worden vergroot.”

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home