AXS Guard en Secutec beveiligen internetomgeving van Belgische bedrijven

DNS

De Belgische cyberbeveiligingsbedrijven AXS Guard en Secutec slaan de handen in elkaar. Samen zullen zij proberen de cybercriminaliteit in ons land te verminderen.

De producten van AXS Guard zullen beter kunnen inspelen op de meest voorkomende cybergevaren. Dat komt doordat de Secure DNS-technologie van Secutec in de producten wordt geïntegreerd.

DNS-diensten beveiligen

AXS Guard kiest er bewust voor om DNS-diensten te beveiligen. Tijdens cyberaanvallen op telecomnetwerken vormden DNS-diensten namelijk het belangrijkste doelwit in 2020. Op die manier kunnen cybercriminelen malware verspreiden of phishingpogingen ondernemen.

Met Secure DNS van Secutec moet het voor cybercriminelen complexer worden om nog een succesvolle cyberaanval tegen een DNS-dienst te lanceren. AXS Guard maakt ook duidelijk dat de focus in de eerste plaats op preventie ligt. SecureDNS-technologie is daarom een logische keuze, het controleert elke DNS aanvraag en indien nodig blokkeert het onveilige situaties.

Belgische samenwerking

De samenwerking ontstaat tussen twee Belgische bedrijven. Alex Ongena, zaakvoerder van AXS Guard, vindt dat een belangrijke meerwaarde hebben: “Secutec heeft bijzonder veel kennis over Belgische DNS data, en weet dus wat er in onze markt gebeurt. In tegenstelling tot andere internationale spelers. De lokale verankering en de kennis hebben onze keuze voor SecureDNS van Secutec sterk bepaald.”

Klanten van AXS Guard met het Premium Threat Protection Pack, krijgen de extra beveiligingslaag automatisch. Het is niet nodig om extra training te ondergaan of computers te configureren. De DNS-verzoeken worden automatisch doorgestuurd naar de SecureDNS-servers.

lees ook

AXS Guard: “Waarom meer betalen voor een internationale security-partner wanneer het goedkoper en lokaal kan?”

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home