Akamai breidt zijn beheerde beveiligingsservice uit en introduceert een premium aanbod

akamai

Akamai Technologies introduceert nieuwe managed security services om klanten te beschermen tegen cyberaanvallen. 

CDN-specialist Akamai lanceert nieuwe beveiligingsdiensten. Het bedrijf biedt nu 24/7 proactieve monitoring en snelle reacties in het geval van een cyberaanval. Ook komt Akamai met een premium versie van de dienst waarmee klanten gepersonaliseerde ondersteuning en prioriteit bij escalatietrajecten krijgen. 

De uitbreiding van de managed security diensten is een reactie op de toenemende dreiging van credential-stuffing en distributed denial-of-service aanvallen die de operaties van een bedrijf kunnen onderbreken of uitschakelen. 

Nieuwe functies van de Managed Security Services

Als onderdeel van de update aan de Managed Security Services krijgen klanten meer toegang tot Akamai-experts, technisch advies en ondersteuning, zonder extra kosten. De prijs voor een basispakket blijft hetzelfde, maar krijgt extra functies. De prijs voor extra App & API Protector, Bot Manager Premier en managed Page Integrity- configuraties zijn verlaagd. 

Verder krijgen klanten meer hulp met off-hours configuratie-assistentie, Akamai University-seats en kwartaalreviews. Deze drie toevoegingen zijn ingebrepen in het basispakket van Akamai’s Managed Security Service. 

Premium Security Operations Control Center Service

Naast de toevoegingen aan zijn Managed Security Service, introduceert Akamai ook een premium dienst, genaamd Security Operations Control Center (SOCC). Met deze extra dienst krijgen klanten toegang tot persoonlijke ondersteuning en voorrang in het geval van een escalatie. Als onderdeel van SOCC krijgen klanten 24/7 toegang tot experts en klantspecifieke informatie om de beveiliging beter op hun bedrijf af te stemmen. 

Ook proactieve communicatie vanuit SOCC-experts, regelmatige beoordelingen, verbeterde locatiebewaking en een klantspecifiek dashboard voor beveiligingsincidenten, gebeurtenisbeheer of SIEM-weergave zijn onderdeel van het premium aanbod. 

De SOCC premium dienst van Akamai is vanaf 6 april beschikbaar voor klanten.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home