Netgear lanceert drie nieuwe Nighthawk wifi-routers

Netgear breidt zijn Nighthawk Wifi 7-routerlijn uit met drie nieuwe modellen: RS200, RS500 en RS600.

Netgear brengt de nieuwe Nighthawk Wifi 7-routelijn uit met RS200, RS500 en RS600. Deze routers ondersteunen de nieuwste Wifi 7-technologie. Bovendien leveren ze snelle en veilige netwerkverbindingen voor woningen van verschillende grootte. De nieuwe routerlijn is vanaf nu beschikbaar op de website van Netgear, en binnenkort bij andere retailers.

Uitbreiding Nighthawk

Netgear heeft afgelopen jaren reeds twee Nighthawk Wifi 7-routers geïntroduceerd: Nighthawk RS700S en Nighthawk RS300. Nu breidt Netgear dat aanbod uit met drie nieuwe routers: RS200, RS500 en RS600.

lees ook

Netgear introduceert Orbi 770 mesh-systeem met Wifi 7 

Elke Nighthawk router heeft een gestroomlijnd ontwerp met gepatenteerde omnidirectionele interne antennes, wat zorgt voor een groot bereik en 360 graden dekking in en rondom het huis. Elk huishouden kan een Nighthawk-router kiezen die het beste past bij hun unieke behoeften en budget, en daarmee profiteren van de nieuwste multi gig-internetsnelheden via de 2,5 Gig- of 10 Gig-internetpoort.

Wifi 7

De adoptie van Wifi 7 gaat steeds sneller. Het biedt dan ook hogere snelheden in vergelijking met Wifi 6, een verminderde latency en een betere omgang met wifi-storingen.

“De nieuwste Nighthawk RS200-, RS600- en RS500-routers van Netgear geven meer huishoudens toegang tot de voordelen van WiFi 7-connectiviteit, terwijl ze ook een robuuste netwerkbeveiliging bieden om hun huizen en digitale levens te beschermen”, aldus David Henry, president en GM van Connected Home Products and Services bij Netgear.

De Netgear Nighthawk RS200, Nighthawk RS500 en Nighthawk RS600 zijn nu beschikbaar op de website van Netgear en zullen binnenkort verkrijgbaar zijn bij andere retailers. De routers kosten respectievelijk 249 euro, 499,99 euro en 549,99 euro.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home