Zapier lanceert AI-tool Canvas

Het Amerikaanse bedrijf voor de integratie van webapplicaties Zapier, heeft de AI-tool Canvas gelanceerd. Hiermee kunnen bedrijven tabellen genereren om hun workflow efficiënter te maken.

Een nieuwe dag, een nieuwe lancering van een AI-toepassing. Deze keer is het de beurt aan Zapier, een product waarmee eindgebruikers hun workflow kunnen automatiseren en webapplicaties integreren. Het bedrijf komt nu met Canvas, een AI-tool om tabellen te creëren die werkprocessen vlotter laten verlopen.

Voor de meerwaardezoeker

Met Canvas kunnen gebruikers al hun processen visualiseren en omzetten in diagrammen. Een bedrijf kan zo een visueel stappenplan creëren van een project of workflow. Via het platform kunnen teams samenwerken rond verschillende functionaliteiten, zonder overzicht te verliezen. Dat kan live of op verschillende momenten.

Gebruikers kunnen hun werkproces ontwikkelen op Canvas, om vervolgens aan de slag te gaan met suggesties die de AI doet om die te stroomlijnen of automatiseren. Binnen het platform heb je een overzicht van je apps, medewerkers en je workflow. Je kan de diagrammen bovendien direct vanuit Canvas delen.

Voorlopig is Canvas alleen nog maar te krijgen in Early Access, een vereenvoudigde UI met een deel van wat Zapier te bieden heeft. Om daar gebruik van te maken moet je je wel registreren.

lees ook

Onderzoek toont aan: hybride werken werkt

De naam is dan wel niet heel erg origineel, je zal deze tool toch niet snel verwarren met Canvas van Slack of met het digitale canvas in Microsoft Paint.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home