Video: Huawei Mate 20 Pro hands-on preview

huawei mate 20 pro
-

Eerder deze week kondigde Huawei verschillende Mate 20-toestellen aan in Londen op een groots event. Techzine was ter plaatse en maakte van het hele event en de nieuwe toestellen een uitgebreide videoreportage.

Afgelopen dinsdag heeft Huawei de Mate 20 en Mate 20 Pro aan het grote publiek getoond. We mochten beide toestellen diezelfde avond uitgebreid aan de tand voelen. We hebben een uitgebreide preview neergeschreven van de Huawei Mate 20 Pro, maar wie liever video kijkt kan hieronder terecht.

 

 

Eerste indruk

Onze eerste indruk na 24 uur met de Huawei Mate 20 Pro is positief. Huawei heeft alle registers opengetrokken om de concurrentie, en dan in het bijzonder Apple en Samsung, de loef af te steken. Het lijkt daar bovendien op veel vlakken in geslaagd.

De vingerafdruksensor onder het scherm en geavanceerde camerafuncties op basis van artificiële intelligentie doen de Mate 20 Pro er op een positieve manier tussenuit springen ten opzichte van de iPhone Xs en Galaxy Note 9.

Wij gaan de komende weken verder aan de slag met de smartphone om te ontdekken of die positieve eerste indruk ook na een uitgebreide test nog overeind blijft.


De Huawei Mate 20 Pro is vanaf 2 november beschikbaar. Techzine biedt in samenwerking met Huawei enkele bedrijven de kans om met de Mate 20 Pro aan de slag te gaan. Wil jij één of meerdere toestellen testen binnen jouw bedrijf? Vul dan onderstaand formulier in voor 30 oktober. We verwittigen de geselecteerden persoonlijk.

 

[testpanel title=”Testpanel Huawei Mate 20 Pro” tag=”testpanel-huawei-test”]

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home