Synology lanceert 8-bay DiskStation DS1821+

Synology DS1821+

Synology introduceert met de DiskStation DS1821+ een nieuwe NAS gericht op kmo’s en enthousiastelingen met een honger naar opslag.

Synology lanceert de DS1821+: een NAS met plaats voor acht harde schijven en twee M.2 NVMe-SSD-slots. De 3,5 inch-HDD-sleuven bieden plaats voor klassieke harde schijven of 2,5 inch-SATA-SSD’s en staan in voor de opslag, terwijl de M.2-slots voor cache-capaciteit zorgen. De DS1821+ is compatibel met twee DX517-uitbreidingstoestellen wat de maximale capaciteit van een DS1821+-gebaseerde opstelling op 18 harde schijven brengt.

Binnenwerk

Binnenin zit een AMD Ryzen V1500B-processor met vier rekenkernen en een kloksnelheid van 2,2 GHz. Standaard komt de NAS met een erg bescheiden 4 GB aan DDR4 ECC-geheugen, maar dat is uitbreidbaar tot 32 GB. Een PCIe3.0-sleuf biedt de mogelijkheid om de functionaliteit van de NAS uit te breiden met een 10 GbE-netwerkpoort. Standaard bevat de NAS vier klassieke gigabit-ethernetpoorten.

lees ook

Synology lanceert langeverwachte bèta van DiskStation Manager 7.0

Zoals alle NAS-toestellen in het portfolio van Synology draait dit exemplaar de uitstekende DiskStation Manager-software. Die komt met een heleboel ingebouwde functionaliteit inzake productiviteit, bestandsbeheer en back-up. Zo kan je de NAS meteen in een productie-omgeving inzetten.

De Synology DS1821+ krijgt een adviesprijs van 860 euro exclusief btw mee. In die prijs zit zoals gewoonlijk geen opslag inbegrepen. HDD’s en eventuele M.2-drives voor de cache, moet je zelf voorzien.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home